9.آسانسور برج جین مائو (Jin Mao Tower)

آسمان خراش مائو جین به عنوان 9امین ساختمان بلند چین و 18امین ساختمان بلند جهان شناخته می‌شود. این در حالی است که تا سال 2008 این ساختمان 421 متری با 88 طبقه به عنوان بلندترین ساختمان چین شناخته می‌شد. برج مائو جین در سال 1999 در شهر شانگهای چین ساخته شد. سرعت موتور آسانسور میتسوبیشی این برج 545 متر بر دقیقه است. با توجه به سرعت آسانسور این برج، می‌توان فاصله‌ی زمین تا بام این برج 421 متری را در46 ثانیه طی کرد.

9.آسانسور برج جین مائو (Jin Mao Tower)


8.مرکز جان هنکاک (John Hancock Center)

برج جان هانکاک دارای ارتفاع 344 متری می‌باشد که در سال 1969 ساخته شده است. این برج به عنوان هشتمین برج بلند در آمریکا، 50امین ساختمان بلند دنیا و سریع ترین آسانسور آمریکا شناخته می‌شود. یکی از سریع‌ ترین آسانسورهای دنیا در این برج 344متری قرار گرفته است. کابین آسانسور این برج ارتقاع 548 متری را در عرض یک دقیقه طی می‌کند. با احتساب این سرعت، آسانسور برج جان هانکاک می‌تواند در عرض 38 ثانیه‌ از کف به سقف این آسمان خراش صعود کند. قابل ذکر است که این آسمان خراش دارای 94 طبقه می‌باشد که برای رسیدن به آخرین طبقه‌ی آن بدون استفاده از آسانسور، باید 1632 پله را قدم برداشت.

8.مرکز جان هنکاک (John Hancock Center)


7.برج شماره ۳ تجارت جهانی چین (China World Trade Center Tower III)

7.برج شماره ۳ تجارت جهانی چین (China World Trade Center Tower III)

برج شماره 3 تجارت جهانی چین با ارتفاع 330 متر به عنوان 23امین ساختمان بلند در چین شناخته می‌شود. همچنین این ساختمان 72 طبقه‌ای رتبه‌ی 63ام بلندترین ساختمان جهان را نیز در اختیار دارد.  آسانسور برند شیندلر این برج که در شهر پکن چین واقع شده است، به راحتی می‌تواند فاصله‌ی عمودی 600 متری را در یک دقیقه طی کند. این آسانسور در عرض 33 ثانیه می‌تواند از کف زمین، بام این آسمان خراش را فتح کند. از نکات جالب آسانسور این برج می‌توان به شتاب‌گیری موتور آسانسور آن اشاره کرد. آسانسور این برج در 11 ثانیه می‌تواند به حداکثر سرعت 600متر بر دقیقه برسد.



6.مرکز مالی جهانی شانگهای (Shanghai World Financial Center)

در لیست سریع‌ ترین آسانسورهای دنیا،  چینی‌ها بیشترین جایگاه را دارند. یکی دیگر از آسمان‌خراش‌های چین که در این فهرست قرار دارد، ساختمان مرکز مالی جهانی شانگهای است. آسانسورهای این برج نیز به همراه برج شماره 3 تجارت جهانی چین، قادر است ارتفاع 600 متری را در یک دقیقه طی کند. ارتفاع برج شانگهای 490 متر است که به عنوان سومین ساختمان بلند چین و نهمین در دنیا به حساب می‌آید. این در حالی است که مرکز مالی جهانی شانگهای که در سال 2008 افتتاح شد تا سال 2014 به عنوان بلندترین برج چین جایگاه نخست را در اختیار داشت. آسانسورهای این برج ارتفاع 490 متری این برج را در 49 ثانیه طی می‌کند. قابل ذکر است که این برج دارای 4 آسانسور دو کابینه شرکت تیسن کروپ است که ظرفیت هرکدام از کابین‌های آن 2 هزار کیلوگرم می‌باشد.

6.مرکز مالی جهانی شانگهای (Shanghai World Financial Center)


5.ساختمان ۶۰ سان شاین (Sunshine 60 building)

ساختمان 60 سان شاین نیز به همراه برج مرکز مالی شنگهای و مرکز تجارت جهانی چین، دارای آسانسور با سرعت برابر می‌باشد. آسانسور این برج 60 طبقه‌ای نیز می‌تواند ارتفاع 600 متری را در عرض یک دقیقه طی کند. ارتفاع این برج 239 متر است که آسانسور آن قادر است در 24 ثانیه به این ارتفاع صعود کند. قابل ذکر است که برج 60 سان شاین که در سال 1978 ساخته شده است به عنوان 10امین ساختمان بلند ژاپن شناخته می‌شود. این در حالی است که تا سال 1991 جایگاه نخست بلندترین ساختمان ژاپن را در اختیار داشته است.5.ساختمان ۶۰ سان شاین (Sunshine 60 building)



4.برج خلیفه (Burj Khalifa)

بلندترین برج دنیا را در حال حاضر و در سال 2020 باید برج خلیفه عربستان دانست. این برج 828 متری در سال 2009 افتتاح شده است. همانطور که در مقاله برندهای آسانسور معروف دنیا و ایران توضیح داده شد، آسانسور برند اوتیس این برج نیز در فهرست سریع ترین آسانسورهای دنیا جای دارد. آسانسور این برج قادر است ارتفاع 600 متری را در عرض زمان یک دقیقه طی کند. آسانسورهای این برج از سیستم دوکابینه می‌باشد که هر کابین آسانسور آن گنجایش 12 تا 14 نفر را دارد. از دیگر نکات جالب توجه در ساخت این برج، قرارگیری سالن‌های انتظار در طبقات مختلف است. چرا که رسیدن از طبقه‌ی همکف این برج تا بام آن مدت زمان قابل توجه‌ای را نیاز دارد. به ویژه که در طبقات مختلف مسافران پیاده و سوار می‌شوند. به همین علت در طراحی این برج سالن‌هایی برای انتظار مسافران آسانسورهای این برج در نظر گرفته شده است.

4.برج خلیفه (Burj Khalifa)


3.برج یادبود یوکوهاما (Yokohama Landmark Tower)

برج یادبود یوکوهاما با ارتفاع 296 متری تا سال 2014 به عنوان بلندترین ساختمان کشور ژاپن شناخته می‌شد. این برج که در سال 1993 ساخته شده است دارای سومین آسانسور از فهرست سریع‌ ترین آسانسورهای دنیاست. آسانسور شرکت میتسوبیشی این برج قادر است ارتفاع عمودی 749 متری را در مدت زمان یک دقیقه طی کند. با استفاده از این آسانسور سریع، برای رسیدن از پایین‌ترین طبقه‌ی این برج تا آخرین طبقه‌ی آن یعنی طبقه‌ی 69 تنها کافی‌ست 24 ثانیه منتظر بمانید.

3.برج یادبود یوکوهاما (Yokohama Landmark Tower)


2.تایپه ۱۰۱ (Taipei 101)

رتبه دوم فهرست سریع ترین آسانسورهای سال 2020 را، آسانسور برند توشیبای برج تایپه 101 به خود اختصاص داده است.  فاصله‌ی سرعت این آسانسور با رتبه سوم که متعلق به برج یادبود یوکوهوما است بسیار فاحش است. آسانسور این برج 89طبقه‌ای قادر است ارتفاع 1009 متری را در مدت زمان یک دقیقه طی کند. ارتفاع این برج 509 متر است که به عنوان بلندترین ساختمان کشور تایوان شناخته می‌شود. برج تایپه 101 تا سال 2010 لقب بلندترین برج جهان را به دوش می‌کشید. اما در حال حاضر جایگاه 8ام بلندترین برج‌های دنیا را در اختیار دارد.

2.تایپه ۱۰۱ (Taipei 101)


1.مرکز امور مالی CTF (CTF Financial Center)

در تازه‌ترین فهرست سریع ترین آسانسورهای دنیا، آسانسور برج مرکز امور مالی CTF رتبه نخست را در اختیار گرفته است.  این برج 440 متری در شهر گوانگ‌ژوی چین و در سال 2017 احداث شده است. این آسانسور قادر است در زمان یک دقیقه ارتفاع 1266متری را طی کند. با این حساب آسانسور این برج قادر است در 43 ثانیه‌ از سطح زمین به بالاترین طبقه‌ی آن برسد. این آسانسور سریع توسط شرکت معروف هیتاچی ژاپن طراحی و ساخته شده است. در طراحی این آسانسور علاوه بر موتورهای مغناطیسی تعبیه شده و سیم بکسل‌ آسانسور محکم، سیستم ترمز قوی و مقاوم آسانسور نیز قرار گرفته است. این سیستم ترمز در صورت عملکرد می‌تواند بر اثر اصطکاک تا 300 درجه سانتی ‌گراد حرارت و گرما درآسانسور تولید کند.  1.مرکز امور مالی CTF (CTF Financial Center)